Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginOntmoetingen
Leuke ontmoetingen PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
maandag, 17 november 2008 00:51

 

Doubtful Sound

Met neef en oomHerman en Harry van den Berg uit Uden, of all places, hebben we gezellig oud-Hollands zitten keuvelen op de Realjourneys cruiseboot in Doubtfull Sound. In Fox Glacier kwamen we ze weer tegen op het terras.

Waingapu, Papercut / CV Luku Walu

De eigenaresse en haar man spreken goed Engels en waren altijd heel vriendelijk, behulpzaam en geinteresseerd. Ze heeft familie in NL, maar waar wist ze ook niet en ze wilde ons zo aan een baan helpen op Sumba.

Jl. Diponegoro No 4, Waingapu - NTT

Kindertehuis Seraphine,Sumba

Sr. Angelique, wat iszij een lieve en bewonderingswaardige vrouw! Echt als een moeder vooralle 35 baby's en kinderen in het kindertehuis!

SMA Katolik Anda Luri, Waingapu, Sumba

Katrin en Oce, beide leraressen Engels. Wij hebben een uurtje voor hun klas mogen staan om Engels te doceren!

Pizzahut, Nanning, China

We waren net klaar met eten toen Jack naar onze tafel kwam. Een Chinees jongetje van 10 jaar. Hij sprak vloeiend Engels en Frans. Op school leerde hij hele paragrafen uit zijn hoofd, die er nu vloeiend uitrolden. Hij moest wel heel hard studeren vond hijzelf, wij ook, dus we hebben hem proberen uit te leggen dat hij, als 10-jarig jongetje, ook moet relaxen.

Halong Bay, Vietnam

Met het Iers/Singaporese koppel Clive Mahaffy en Serene Oh zaten we op de'zeilboot' in Halong Bay en hebben we erg veel gelachen! Ze hebben ons hun contactgegevens gegeven, dus als we nogeen keer in Singapore zijn zoeken we ze zeker op.

Ponsavanh, Laos

Samen met het Duitse stel Peter en Heike een hele leukeen interessante dag doorgebracht op de Plain of Jars. Heike werkt al een jaar of 10 in Laos, Cambodja en Thailand en kon ons dus heel veel vertellen over de regio. Misschien zien we ze nog terug als we in Nieuw Zeeland zijn.

Ponsavanh, Laos

Stond een jongetje met een motor voor onze hotel kamer. Ikvroeg mij af wat hij daar deeden in zijn beste Engels zei hij: "I'm waiting for someone to speak English". Ik dacht dat hij had afgesproken met iemand uit het hotel, maar toen ik later terugkwam stond hij er nog. Bleek dat hij zijn zusje kwam ophalen die in het hotel werkt en dat hij hoopte dat hij iemand zou ontmoeten om Engels mee te oefenen. Hij ging iedere avond naar Engelse les. De volgende avond zaten Helmi en ik, samen met Thai Cha, Thong en nog een derde vriendje dat geen woord uitbracht en alleen maar met grote ogen toekeek, Engels te praten. We hebben ze ons adres gegeven. Ben benieuwd of we ooit nog wat van ze horen.

Kiet Ngong, Laos

Met Peter en Naomi Marven hebben we een dag een olifantentocht door de jungle gemaakt. Hopelijk sturen ze ons nog foto's. Wij moeten ze ook nog foto's sturen.

Kratie, Cambodja

Met Socheat (tel. 099763771) en zijn vriend zijn we een dagje achter op de motor op pad geweest om dolfijnen en een tempel te bekijken. Hij werktvoor Morhautdom hotel. Ben benieuwd of hij daar nog houten dolfijntjes verkoopt, die zijn vader maakt.

Siem Reap

Onze(officiele) gids voor Angkor Wat was Teav Kimsan (tel. (855) 92393917, e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), hij wist echt heel veel, sprak goed Engelsen deed het erg leuk. Wij hebben hem geregeld via Watsup guesthouse www.canbypublications.com/siemreapads/watsuppage.htm.

Fast Boat van Phnom Penh naar Siem Reap

Door Abdul Motaleb (Sogor), eigenaar van 'Bengal Scientific Shrimp Cultural' werd ik direct uitgenodigd om onze vakantie door te brengen op zijn 'shrimp farm' in Bangladesh. Hij belde direct zijn vrouw, die ook ook aan de lijn kreeg.

Matsue, Japan

Zit je helemaal aan de andere kant van de wereld in een Japanse Minshuku in Matsue, komen we Jeanne van Weel,lid van tennisvereniging Aemstelburgh in Amstelveen en Gert ten Braak tegen! Was erg gezellig!

Tokyo

Brian Lewis (InternationalEducation Coordinator), een Amerikaan die naar Japan is geemigreerd, heeft ons heel aardig op weg geholpen onze eerste dag in de metro in Tokyo. www.bbrianlewis.com

In het Ger-kamp van Bert de Groot, Terelj National Park, Mongolie

Hermen, Narda, Merisse, Mariek Rutgers

Anne-Marie Rutgers en Anneke Schouten

In de Trans-siberie express Moskou - Irkutsk

Paula en Danny: hebben we nog mee paardgereden en gemountainbiked aan het Baikal meer

Arno en Sanne: zijn een jaar op wereldreis. Net als wij op 1 juli vertrokken. www.arnoensanne.waarbenjij.nu

Marco Heinze en Sabrina van der Vloed: zijn 2 maanden op reis, o.a. ook een maand door Japan.

Mandy en Marcel

Delphine en Yanik (Frans en Zwitsers)

Onze coupegenoot: Lasse uit Groenland

LAST_UPDATED2
 


 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images

Rss Feed

feed-image Berichten Feed