Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginEen nachtje doorhalen...... PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
zondag, 06 juli 2008 02:53

Maandagmiddag 30 juni nog snel de auto afleveren op mijn werk, nu echt voor het allerlaatst afscheid nemen van de aanwezige collega's en dan met de trein naar huis. Gek gevoelmijn auto daar achterlaten op de parkeerplaats en collega's 10 maanden niet zien. Ben benieuwd hoe het er voor staat als ik weer terug ben.

Niet veel tijd om daarover na te denken, want de rugzak was nog steeds niet ingepakt en het huis niet aan kant. Om 2 uur (ja 's nachts), was die rugzakwel ingepakt, de kasten leeg en was het echt tijd om te gaan slapen, maar niet lang, want de volgende dag stond om 6 uur de wekker. We moesten het huis nog schoonmaken voor onze huurders! Om 9 uur was alles spik en span enstond de familie Van der Zanden met Teuntjeop de stoep, dus op naar het station voor het echt het allerlaatste afscheid.

Dat ging allemaal net goed, want zo makkelijk is het nog niet om een pakeerplaatsje tevinden voor Den Haag CS, maar gelukkig kwam Marga net 5 minuten voor het vertrek van de trein (met parkeerbon???) om ons goodbye te zoenen, net als de rest van onze families! 10.06 begon onze reis dan echt en na een koffietje op het terras in Amersfoort, kwamen we einde van de middag aan in Berlijn. Hotel Elba bleek inderdaad 'een oase van rust' midden in een gezellige wijk vol terrasjes en dichtbij de Kurfurstendam. Een aanrader dus, zeker na het hectische vertrek.

De volgende dag ' Grand Tour Berlijn' in a nutshell (De Dom, Reichstag, Brandenburger Tor) en 's middags weer de trein in voor onze 2 daagse expeditie naar St. Petersburg.

P.S. Bij de laatste weging van de rugzak tot de conclusie gekomen dat de rugzak van Helmi toch te zwaar was. Dus de zaken die we niet dagelijks zouden gebruiken of echt noodzakelijk waren (medische kit) toch maar thuis gelaten: hangmatten, mini transistor radio, hondenverdrijver (nu al spijt van), verrekijker (krijgen we nog spijt van?) en Lonelyplanet van Japan. Met als resultaatrugzak Helmi 15- kg, rugzak Jeroen 15+ kg.

 

Commentaar
Toevoegen
Schrijf commentaar
Naam:
Email:
 
Onderwerp:
 
 
Voer de anti-spam code in die in het plaatje staat.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

LAST_UPDATED2
 
 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images