Fout
  • XML Parsing Error at 1:863. Error 9: Invalid character

Archief

loginVoorbereidingen
Iedereen bedankt.... PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen en Helmi   
zondag, 29 juni 2008 18:49

  ...voor de ontzettend gezellige middag en avond in Beachclub Gotcha in Kijkduin!

Wij zijn ontzettend verwend met het goede weer dat jullie meebrachten en de aandacht en de leuke kado's. Wij zijn nu zo goed uitgerust met allerlei reisgadgets en financiele bijdragen dat we er maar een paar maandjes extra aan vast plakken. Nou misschien ook niet...mevrouw van der Zanden kon het nu al niet droog houden bij de gedachte iedereen zo lang te moeten missen. Gelukkig hebben jullie Sumba Care ook niet vergeten en zijn er al weer leuke foto-opdrachten en wat extra donaties binnen. Het resultaat van de foto-opdrachten gaan jullie binnenkort hier op de site zien.

Van jullie babbel- en danskunstjes is er nu alvast een kleine foto impressie op de site te vinden.  

 

 Wij genieten nog heel even na hiervan en dan is het dinsdagochtend toch echt: baai baai, zwaai, zwaai zwaai!

Liefs, Jeroen en Helmi

LAST_UPDATED2
 
Eerste foto opdracht geslaagd! PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
zondag, 29 juni 2008 09:21

Donderdagmiddag 26 juni, het einde van mijn laatste werkdag begint te naderen en plotseling is daar het herkenbare gerinkel van de borrelkar en heel veel leuke collega's! Verrassend, hoewel ik toch al de indruk begon te krijgen dat het laatste 'commercieel plus overleg' dat we die middag hadden gepland anders zou gaan verlopen dan normaal. Erg gezellig dus! Jessica en Bart bedankt voor jullie persoonlijke woorden, iedereen die er bij was bedankt voor jullie persoonlijke aandacht en (ook voor wie er niet bij kan zijn) bedankt voor de stoere kaart!

Het was op het nippertje, maar ook de foto opdracht is nog succesvol afgerond! Zie de foto rubriek op de site (bij het artikel plaatsen is mij nog niet gelukt, volgende keer toch maar een Escenic website). Met als bijkomend resultaat 175 euro voor Sumba Care, het weeshuis op Sumba (Indonesie) waar wij een maand voor gaan werken tijdens onze reis www.sumbacare.org. Ook daarvoor bedankt, het geld is inmiddels overgemaakt!

Veel plezier en succes de komende maanden, vergeet het boek niet door te geven: Re-imagine!

   

LAST_UPDATED2
 
Ill be back! PDF Print E-mail
Geschreven door Helmi   
maandag, 09 juni 2008 22:24

 

Als een echte Schwarzenegger reageer ik wanneer het woord 'afscheid' ter sprake komt. Afscheid klinkt zo definitief en wij zijn weer terug voordat je er erg in hebt. Niet dat we jullie niet gaan missen hoor! En wat zeker zo is, is dat wij tijdens onze afwezigheid heel veel leuke gebeurtenissen moeten missen... voorzover ik weet worden er al 5 baby's geboren en wordt er twee keer getrouwd (niet persé in die volgorde). We hebben dus heel wat babysitavondjes en feestjes in te halen als we terug zijn. We beginnen alvast om zelf een feestje te geven, we hopen jullie allemaal te zien de 28ste in Kijkduin!

Deze weken staan een beetje in het teken van werken (zorgen dat alles overgedragen wordt), studeren (Helmi moet nog 1 tentamen en haar scriptie schrijven), de reis plannen en natuurlijk 'afscheid' nemen. Wel gezellig hoor: al die etentjes, weekendjes weg en afpraakjes met onze vrienden en familie! De foto's van Jeroen z'n zeilweekend met de "mannen" staan hiernaast al te bewonderen.

Verder werden wij afgelopen vrijdag verrast met een 'afscheids'avondje. Onze lieve vriendjes en vriendinnetjes van het tennis trakteerden ons op een kookworkshop. Met zijn tienen hebben we onder het genot van enkele drankjes 12 wereldgerechtjes bereid...erg gezellig, erg lekker en erg veel. Wij zullen die Russen, Chinezen, Japanners en Vietnamesen versteld doen staan met onze kookkunsten...de chocolademousse met rode peper wordt zeker een hit in Peking! De verrassing werd nog completer toen wij een super coole lightweight kalender met foto's kregen. Nu hebben we dus echt geen geldig excuus meer als we een verjaardag vergeten.

Wij hopen deze laatste weken nog veel meer gezellige avondjes met onze vrienden en familie door te brengen. Het EK voetbal is natuurlijk een extra excuus om samen te komen in kroeg of kantine...ik denk dat onze aanmoedigingen maandagavond geholpen hebben bij de 3-0 overwinning op Italie, dus wie gaat er vrijdag mee kijken? 

LAST_UPDATED2
 
Whats cooking in Seoul? PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
vrijdag, 30 mei 2008 04:35


De hele bureaucratische molen zou nu op volle toeren moeten draaien! We hebben namelijk een uitreisticket voor China, ja zelfs twee! Het was een hele puzzel om vanuit hier te regelen dat we het land uitkomen. Directe vliegtickets Peking - Japan zijn erg duur en een bootticket (dat wilden we eigenlijk) leek niet te lukken per e-mail. Na 10 dagen kregen we toch een bevestiging dat we een bootticket hadden, maar intussen hadden we al een vliegitcket geboekt. We vliegen 28 augustus naar Seoul, slapen daar een nachtje, en 30 augustus vliegen we weer door naar Tokio. Bootticket maar weer cancellen dus, want het is toch wel leuk om een twee dagen in Zuid Korea door te brengen. Geen idee wat daar te doen is, want we hebben nog geen reisgids, maar misschien heeft iemand nog tips? Je kan ze kwijt in ons gastenboek en binnenkort in 'hot or not' (met dank aan Hans Kluppel die deze website voor ons heeft gebouwd, super!).

De hele medische cyclus imiddels doorlopen en 5 spuiten en een paar honderd euro verder! Kan nog wel iets in geoptimaliseerd worden, maar de ene spuit is blijkbaar de andere niet. Of misschien willen ze ons alvast voorbereiden op het vele wachten dat we tijdens de reis ook mee zullen maken. Dat is in ieder geval gelukt en we kunnen nu (bijna) overal tegen!

LAST_UPDATED2
 
Voor een Prikkie.... PDF Print E-mail
Geschreven door Jeroen   
zondag, 11 mei 2008 01:23

Nog nooit zo vaak een spuit in mijn arm gehad! Na een anderhalf uur durend advies bij het Reizigers Vaccinatie Centrum, hebben we inmiddels de eerste 2 sessies achter de rug. Hoewel mijn gele vaccinatie boekje overvol staat met stempels, mogen we toch nog 3 keer terug komen. Nog één keer voor Rabiës (een oranje goedje tegen hondsdolheid, waar we al 2 spuiten van in ons lichaam hebben) en twee keer voor anti-TBC. Helmi mag zelfs nog een keer extra voor een bonus stempel in het gele boekje. Daarnaast moeten we nog een hele lading anti-malaria tabletten meenemen.  En als je dacht dat je dat allemaal voor en prikkie kreeg, niet dus, de pinpas doet ook goed zijn werk!

LAST_UPDATED2
 


 

Zoeken

Poll

Zullen we een boek schrijven over onze reis?
 

Random foto

No images

Rss Feed

feed-image Berichten Feed